Hit vänder jag mig när det är dags för en ny tatuering

Hej på er, känn dig välkomnad till ett nytt inlägg på min blogg. Dagens inlägg ska handla om mina två stora intressen i livet, mat och tatueringar och hur jag har kombinerat dem. Studion jag går till när jag är sugen på en ny tatuering i Ljungby heter Charlotts Tatueringar, det är där jag gjort majoriteten av mina tatueringar.

Jag har ett antal tatueringar sedan innan och för några veckor sedan var det dags för mig att göra en ny, jag behövde mer konst på min kropp. De tatueringarna jag hade sedan tidigare är väl utspridda och relativt små skulle jag säga. Jag har länge tänkt på att jag vill ha hela min vänsterarm fylld med tatueringar och det var nu dags att påbörja det projektet. Tanken med armen var att tatuera in saker som betyder något för mig så att armen skulle bli en avspegling av mig och det jag tycker om. Som vanligt vände jag mig till Charlotts Tatueringar då jag vet att hon är riktigt skicklig när det kommer till att tatuera, hennes designer av mina tankar blir alltid otroliga. Jag ville denna gång skaffa en tatuering i Ljungby som skulle binda samman mina två stora intressen i livet och därför blev motivet mat och dessert. Det slutgiltiga resultatet blev en design av en skål med mat tillsammans med en croissant, helt enkelt min favoritmat som satt på min överarm. Jag blev så sjukt nöjd med resultatet och vill med det sagt verkligen tipsa om den här studion för er som är sugna på att skaffa en tatuering i Ljungby.