Äta ute

God morgon på er och välkomna in till min blogg som jag hoppas ni ska tycka om. Idag tänker jag berätta för om vilken lyckad tillställning jag hade när jag fyllde 30 och bjöd in familj, släkt och arbetskamrater till mitt firande där givetvis maten stod i centrum. Vi var rätt så många som skulle samlas så här behövde jag gå till en restaurang som kan ta emot många. Restaurangen som gjorde min födelsedag till en minnesvärd upplevelse heter Tråvad Livsmedel AB och ligger i Vara. Jag tycker att maten var superb och servicen fantastisk, så därför vill jag rekommendera detta ställe till dig som vill äta riktigt god mat i Vara. 

  

Tack vare att jag reserverade bord så kunde vi samlas riktigt många. Jag blev väldigt imponerad av det breda utbud av mat och dryck som finns på menyn. Det var lite svårt att bestämma vad jag skulle välja, det fanns ju så mycket att välja emellan. När beställningarna väl var gjorda och maten kom in på borden blev en smakupplevelse för alla inbjudna. Maten var som sagt vällagad och himmelskt god att äta, men så använder ju Tråvad Livsmedel endast de bästa råvarorna. Jag önskar verkligen att du som läser min blogg hade varit med och firat min födelsedag. jag hade aldrig orkat med att laga mat till så många gäster på egen hand! 

  

Det här är alltså en restaurang för oss som vill äta och dricka och må gott och njuta av livet. Stället har dessutom så gott rykte så många är de gäster som reser långväga ifrån enbart för att få äta här. Hit tycker jag absolut att ni ska gå och unna er något litet extra i vardagen. Ha en fortsatt fin dag önskar jag ifrån Vara.