Vill du gå ut och äta?

Efter skilsmässan har jag inte träffat någon ny kärlek och jag tycker numera att det är fruktansvärt trist att laga mat till mig själv. Inte smakar det särskilt gott att äta utan sällskap, och gud så tråkigt det är att diska upp stekpannor och kastruller. Jag måste bättra mig på att lag mat i alla fall, för det har blivit väldigt många djupfrysta lasagne och risgrynsgröt som jag köpt färdiglagad i rullpack. Jag kan väl i alla fall säga att jag brukar gå ut och äta några gånger i veckan på en restaurang i Åmål som heter Kungens restaurang och bar, och det är självklart mycket godare att äta av deras mat än mat tillagad av familjen Dafgård. Det här är verkligen en liten lyx i tillvaron som jag kommer fortsätta att unna mig. Varje fredag har jag som en rutin att gå dit efter jobbet och käka en riktig brakmiddag, och på fredagarna kan man ju ta både en och två starköl om man känner för det, för inga plikter finns det på lördagen som gör att man inte kan få njuta av en kall öl, likagärna som god mat som serveras på denna restaurang i Åmål. I och med att jag nu skrev att jag är ensam, så kanske ni tror att ni kan bjuda ut mig på en dejt? Hörni, jag är inte redo för det ännu, så var så snälla att inte komma med frierier nere i kommentarsfältet. Däremot kan jag verkligen rekommendera er att ta med er käresta till denna restaurang i Åmål, men är ni ensamstående som jag så får ni väl bjuda ut er själva för en god bit mat.