Tårtor och kalas

God morgon på er alla läsare och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Det var nämligen så att för några månader sedan när jag skulle fylla 50 så skulle jag bjuda mina arbetskamrater här i Vimmerby på ett stort kaffekalas. Jag jobbade den dagen och det kanske låter tråkigt, men det blev en minnesvärd dag på jobbet tack vare Vimmerby Bageri & Konditori och allt gott som de hade bakat. För er som inte känner till det här stället så ska jag berätta att det här är ett bageri och konditori och här har det bakats allehanda godsaker i över 40 år. Många är det kunder som finns runtomkring, inte bara i Vimmerby, utan också i Hultsfred och Västervik, som tycker om att få äta de allra godaste bullar, kakor, tårtor och smörgåsar. Det här är ett ställe där jag många gånger genom åren har handlat bakverk av högsta kvalitet. Min filosofi är att man måste få unna sig lite “hälsokost för själen” emellanåt. På grund av att jag alltid varit nöjd med Vimmerby Bageri & konditori var det självklart att göra min födelsedagsbeställning här. 

 

Vad blev det nu för gott, undrar ni säkert. Det blev 4 tårtor. Två gräddtårtor, en moussetårta och en marsipantårta. Även några utsökt goda mördegskakor och ett helt fat med färska wienerbröd. Vi hade en väldigt trevlig och välsmakande stund på jobbet. Att min födelsedag blev firad på arbetet betyder mycket för mig. Och att Vimmerby Bageri & Konditori försåg mig och mina arbetskamrater med allt gott. 

 

Det här är ett ställe som jag verkligen rekommenderar er att besöka. Har ni inte varit där förut så har ni verkligen missat något. Jag tycker att vi alla är värda något riktigt gott ibland och denna lyx i tillvaron hittar du garanterat här. Ha en fortsatt fin dag och tack för att du tog dig tid att läsa.