Nyttig och god lunch i Växjö

Hej och god morgon på er alla underbara och fina människor som kommer in hit till min lilla blogg även idag! Jag tycker så mycket om er allt gott folk. Särskilt glad blir jag när ni skriver i kommentarerna att det som jag berättar hjälper er att fatta små beslut i vardagen. Det är inte bara de stora livsfrågorna som gör skillnad i folks liv, som vilka partier som regerar i Sverige, utan det kan också handla om var man kan gå ut och äta gott i Växjö. Avo Salladsbar är en salladsbar i Växjö som har funnits i flera år och när vi pratar om det här med att gå ut och äta i Växjö så kom jag att tänka på det här stället. Hit vallfärdar det folk minsann, både människor här på orten kommer gärna hit och käkar, men faktum är att detta ställe är så pass bra, så hit kommer folk tillresande till ifrån andra delar av Småland också.  

Det har blivit så att jag går hit och äter ett par gånger i veckan på grund av att det som serveras här är så gott och bra. Därför får det bli några rader här i bloggen idag om Avo Salladsbar här i Växjö, kära läsare. För hit borde ni också gå för att äta. Vad är det då som gör det här stället särskilt bra? Jag tänker på min hälsa och vill äta sunt men samtidigt gott. Här serveras fräscha och nyttiga sallader. Endast de finaste och färska råvarorna används. Det finns också flera olika slags baguetter att välja på och goda drycker. Den trevliga och avkopplande miljön gör att man gärna hänger här en bra stund och dessutom får man verkligen valuta för pengarna. När jag går härifrån efter att ha ätit lunch eller middag så är jag mätt på ett “lätt” och bra sätt.