Festmat

God morgon på er och välkomna in till min blogg som jag hoppas ni ska tycka om. Idag tänker jag berätta för om vilken lyckad tillställning jag hade när jag fyllde 40 och bjöd hem familj, släkt och arbetskamrater till mitt firande där givetvis maten stod i centrum. Vi var rätt så många som skulle samlas så här behövde jag få hjälp med maten. Jag kom i kontakt med ett fantastiskt företag som gjorde min födelsedag till en minnesvärd upplevelse, nämligen ett företag som heter Restaurang Ryda Lunch och Catering. Jag tycker att det här företaget är så bra så därför vill jag rekommendera det till dig som behöver hjälp med catering och bor i Borås, Bollebygd eller Kungsbacka. 

 

Tack vare att jag slapp att laga maten själv så kunde vi samlas riktigt många. Jag blev väldigt imponerad av den goda och vällagade mat som vi åt. Det var lite svårt att bestämma vilka rätter jag skulle välja, det fanns ju så mycket att välja emellan, men till sist blev det en riktigt god meny. Det blev en smakupplevelse för alla inbjudna. Maten var som sagt vällagad och himmelskt god att äta, men så använder ju  Ryda Lunch och Catering endast de bästa råvaror vid tillagning maten. Jag riktigt önskar att du som läser min blogg hade varit med och firat min födelsedag. Jag hade aldrig orkat med att laga mat till så många gäster på egen hand! 

  

Det här är alltså ett företag som jag vet skulle passa dig behöver catering. Men det går också bra att äta på deras restaurang i Borås. Ha nu en fortsatt fin dag 

  

 

Du gillar kanske också...